Kromwaarde 18

4714 GW Sprundel

t 0165 851 188

m 06 48 940 187

KvK 20144048

e info@tiszt.nl.

Tiszt staat

Aan het roer Tiszt staat Corina van Unen.

Zij heeft een academische graad op het gebied van werktuigbouwkunde, bedrijfskunde en logistiek.

Daarnaast is zij geregistreerd ITCO coach/mediator. Inmiddels heeft Tiszt ruim twintig jaar managementervaring in verschillende branches .

Tiszt onderscheidt zich door de zakelijke feiten te vertalen naar de menselijke kant in de organisatie. Corina spreekt de taal en ze herkent wat er speelt. Zo levert zij een concrete bijdrage aan het organisatorische deel en het menselijke aspect. Daarbij richt zij zich zowel op het operationele als op het strategische gebied.

Het fundament voor Tiszt is respect en begrip. Bovendien werkt Corina vanuit de visie dat iedereen de kracht en kwaliteiten in zich heeft om sturing te geven. Dat geeft resultaat voor ondernemers, directieleden en managers die ondersteuning kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van een doeltreffende werk- en denkwijze, die zowel het werkplezier van de leidinggevende als dat van de teams vergroot.

Corina beschikt over een brede blik, veel gevoel voor verhoudingen en veel
organisatietalent, zij is een teaminspirator, zij kan organisaties snel analyseren, kan snel verbanden leggen en structuur aanbrengen, zij is resultaatgericht en betrokken.

Dit vertaalt zich in Tiszt!

Sterkt    Bemiddelt    Staat    Tiszt!    Plust